Benvinguda de l'AMPA al curs 18-19

Benvinguts i benvingudes al curs escolar 2018/2019

La Junta Directiva de l’AMPA vol saludar a totes les mares i pares de l’alumnat del CEIP L’Hereu de Borriol. Si és la primera vegada que escolaritzeu al centre educatiu, sigueu benvinguts i benvingudes; si ja teniu algun altre fill o filla ací, ja sabeu que tota la comunitat educativa us acollim afectuosament.

Per la nostra part, us convidem a formar part de l’Associació de Mares i Pares, des de la qual organitzem Escola de pares, activitats recreatives i reivindicatives i gestionen diverses activitats extraescolars. Tenim també representació al Consell Escolar i col·laborem amb l’equip docent del col·legi en diverses ocasions al llarg del curs.

En quant a les activitats extraescolars que tenim previstes per a aquest curs es troben, entre d’altres:

- Correllengua (9 d’octubre)

- Festa per la llengua

- Escola de pares

- Carter reial

- Carnestoltes

Dia del llibre (23 d’abril) amb concurs de dibuix/literari amb obsequi a tots els participants

Festa de fi de curs alumnes de 6è

Festa aquàtica fi de curs per a les famílies sòcies

Sopar de pa i porta de fi de curs

Projecte Caminem Junts:

Excursions en família, pintar patis escola, xarrades formatives, etc.

El proper dia 18 d’octubre a les 16.45h a la sala d’actes de l’Ajuntament, tindrà lloc l’Assemblea.

La quota a abonar per fer-vos socis de l’AMPA és de 15€ per família.

Recordeu que l’AMPA disposa d’una llista de difusió per whatsapp. Heu de guardar en els vostres contactes el número de l’AMPA (+34 615096974) i senyalar Sí a la fitxa seguent si voleu rebre les informacions de l’AMPA a través de whatsapp.

Ja podeu consultar la CIRCULAR DE BENVINGUDA DE L'AMPA fent clic al link.

Gràcies per la vostra atenció i salutacions cordials. 

 

Festa per la Llengua 2018

 

 Un any més, i després d'haver-ho viscut de primera mà l'any 2017 a Borriol, l'AMPA del CEIP L'HEREU ha participat en la Festa per la Llengua que s'ha dut a terme a Vilanova d'Alcolea, proposant un taller que va tenir un gran èxit entre el públic participant i aportant el nostre gra de sorra a la promoció i ús de la llengua valenciana.

 

Guanyadors del Concurs de Contes de l'AMPA 17-18

En la següent galeria de fotos trobareu als guanyadors de cada classe del Concurs de Contes organitzat per l'AMPA. Moltes gràcies a l'AMPA per l'organització i enhorabona als guanyadors!

Informació de l'AMPA, curs 2017-18

1. Inici de curs 2017-2018

Benvinguts i benvingudes al curs escolar 2017/2018.

La Junta Directiva de l’AMPA vol saludar a totes les mares i pares de l’alumnat del CEIP L’Hereu de Borriol. Si és la primera vegada que escolaritzeu al centre educatiu, sigueu benvinguts i benvingudes; si ja teniu algun altre fill o filla ací, ja sabeu que tota la comunitat educativa us acollim afectuosament.

Per la nostra part, us convidem a formar part de l’Associació, des de la que organitzem Escola de pares, activitats recreatives i reivindicatives i gestionen diverses activitats extraescolars. Tenim també representació al Consell Escolar i col·laborem amb l’equip docent del col·legi en diverses ocasions al llarg del curs.

En quant a les activitats que tenim previstes per a aquest curs es troben, entre d’altres:

- Correllengua (9 d’octubre). Berenar per a l’alumnat.
- Festa per la llengua
- Escola de pares
- Carter reial
- Carnestoltes. Berenar i jocs extraescolars.
- Dia del llibre (23 d’abril). Concurs literari amb obsequi a tots els participants.
- Festa de fi de curs alumnes de 6è. Obsequi de recordatori i piscolabis.
- Sopar de pa i porta de fi de curs.
- Excursions en família.

2. Inscripcions socis.

Cada inici de curs renovem inscripcions de socis. La quota a abonar per fer-vos socis de l’AMPA és de 15€ per família. Per al cobrament el podeu fer per transferència al  compte de l’AMPA, posant com a concepte el nom de l’alumne/a o alumnes. És necessari que junt amb el pagament, s’emplene i s’envie la fitxa amb les dades a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. . Per si heu perdut la fulla d'inscripció, podeu enviar un correu a la nostra adreça detallada anteriorment.

Animeu-vos a fer-vos socis, quants més siguem més activitats gaudiran els vostres fills.

A més aquest any tenim establiments col·laboradors que ens fan promocions especials als socis de l'AMPA quan presentem el carnet.

3. Propostes d'activitats extraescolars al centre escolar.

Aquest any treballarem les extraescolars amb: IOCUM, ROBÒTICA CS I NOEMÍ BARBERÀ.

Les propostes són les següents:
- Ball Modern
- Taller de cuina
- Judo
- Tallers Creatius
- Patinatge
- Robòtica
- Ioga
- Anglès i jocs
- Diverticiència
- Contacontes
L'empresa valorara si realitzarà o no l'activitat en funció dels alumnes apuntats.

4. Celebrem el 9 d'Octubre.


A les 15:00h el Correllengua visite l'escola per a celebrar el 9 d'Octubre. L'AMPA donarà berenar a tots el alumnes. Orxata i fartons i sucs i galetes (per als celíacs).

5. Assemblea General Ordinària de l'AMPA


El dia 10 d'Octubre celebrarem l'assemblea General Ordinària de ll'AMPA a la sala d'usos múltiples de l'escola. Els punts a tractar seran els següents:
- Presentació de la nova directiva de l'AMPA del curs 2017-2018.
- Informació de les activitats del proper curs.
- Repartiments de detalls per als socis (regal d'una gorra per als alumnes).
- Inscripcions nous socis.


Hi ha servei gratuït de monitores per als xiquets durant l'Assemblea

 

Fi de curs 15-16

Anit vam celebrar el sopar de final de curs. Gràcies a tots i totes per fer que la pista de l'escola es convertira en un lloc de convivència i festa.
Per altra banda comunicar-vos que l'Ampa CEIP L'Hereu ha recaptat de la venda de rifa i del berenar de la festa del soci 900 euros per a la instal·lació dels tendals de l'escola. Sense la vostra col·laboració açò no hagués sigut possible.
Aprofitar també este espai per agrair-li a Javier Beser la feina que ha fet este curs de manera voluntària, altruista i desinteressada, dijous rere dijous, donant classes de reforç a xiquets i xiquetes de la nostra escola en situació desafavorida. Gestos com aquest fan que el món siga un poquet millor i persones com ell són necessàries en tots els llocs i moments. GRÀCIES JAVIER!