Recollida d'aliments per al Sàhara 2018

Com tots els anys, l'escola ha participat en la recollida d'aliments per als refugiats del Sàhara Occidental. En aquesta ocasió hem arreplegat:

- 25 kg de llentilles

- 34,5 kg de sucre

- 8 kg d'arròs

- 11 kg de cigrons

- 6 kg de fesols

- 1 kg de farina

- 35 l d'oli

- 4 kg de pasta

- 1 kg de panela

- 14 pots de llegums

- 1 kg de café

- 3 llaunes de conserva

Gràcies per la vostra col·laboració!!

XIX Mercadet de la Solidaritat

Enguany el mercadet ha estat organitzat per a ajudar a l’Associació MEF2C, relacionat amb el “Síndrome de Microdelección 5q14.3-MEF2C, membres de la qual han vingut al centre a explicar a tots el alumnes en què consisteix aquesta alteració genètica i com afecta a les persones i famílies afectades.
Al mercadet han acudit molts membres de la comunitat educativa i del poble en general, que han mostrat la seua solidaritat aportant i/o adquirint elements per al mercadet.
La recaptació total ha estat de 2083,67 euros.
Gràcies per la vostra col·laboració!

Un euro, llavor de solidaritat: 2018

Torna la campanya solidària: Un euro, llavor de solidaritat. Fent clic al cartell podeu vore tota la informació.

Carta d'agraïment de SOS ÁFRICA

L'ONG Sos África ens ha enviat aquesta carta d'agraïment com a reconeixement a la col·laboració del centre amb aquesta entitat en reiterades ocasions. Podeu llegir-la íntegrament.

Els aliments per al Sahara ja estan en camí

El aliments que es van recollir en la campanya d'ajuda per al poble Saharaui ja estan de camí. En aquest enllaç podeu informar-vos de com a resultat la campanya d'enguany. Moltes gràcies de part de l'escola i de l'ONG Smara per la vostra participació.

ARTICLE