Món Obert

Com cada any, l'ONG destinatària dels diners del Mercadet Solidari que celebrem al centre ens ha fet una xerrada informant-nos de qui són i quines són les seues actuacions. Estem molt contents d'haver conegut més a fons a Món Obert, una ONG que es dedica a ajudar a aquells que més ho necessiten.

Moltes gràcies Món Obert!

Participació, una virtud angèlica

El passat dijous 7 de novembre, a la sala d'usos múltiples del CEIP L'Hereu, va tindre lloc la xerrada "Participació, una Virtud Angèlica" a càrrec de l'inspector del nostre centre Salvador Martí Colera. Aquesta xerrada ha tingut com a eix central la importància de la participació de les famílies en la vida quotidiana dels centres escolars i ens ha donat un punt de vista molt interressant de quines són algunes de les barreres que existeixen entre família i escola i de com podem començar a trencar-les. 

Des del CEIP L'Hereu volem agrair la participació del mestres, pares i mares que van assistir a la xerrada tant com l'aportació com a conferenciant de Salvador Martí i el seu interés en la millora del nostre centre. Si sentiu curiositat per allò que allí es va parlar podeu vore  un resum fent clic ací o damunt de la imatge.