Caminem Junts: Senderisme per la Font dels Masos

El passat dia 11 de febrer, més de 30 persones, vam poder gaudir d'un matí agradable transitant des de la Font de Sant Martí fins als Masos de la Penya, un indret del terme amb unes vistes precioses i un entorn amb molts encants. Eixirem a les 10:15 des del l'escola -en cotxe- i tornàrem a les 13:30 hores. Una activitat satisfactòria que de ben segur repetirem.


 

Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2015-16

El passat dimecres dia 3 de maig, a l'Auditori de Castelló, es va fer el lliurament dels Premis Extraordinaris als rendiment acadèmic de Primària, corresponents al curs 2015/16, per als alumnes de la nostra província. En aquesta edició s'ha reconegut el treball i l'aprenentatge de l'alumna del nostre centre: Ainhoa Traver Falomir. A l'acte van assistir també la seua família i el seu tutor.

Moltes felicitats per a tots ells i dir-los que a com a centre ens omple de satisfacció que formen part de la nostra comunitat educativa.

Sorteig del pernil per a l'excursió de fi de curs de 6é

Ací podeu vore la rifa del pernil que han organitzat els alumnes de 6é per a recaptar diners per a l'excursió de fi de curs. El número guanyador ha sigut el 4193. Enhorabona al guanyador!